o nas - Tisk Tavčar d.o.o.

vse za vašo promocijo na enem mestu
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Podjetje Tisk Tavčar  je manjše družinsko podjetje, ki je na trgu prisotno vse od leta 1998.
Stalno vlaganje v razvoj in posodabljanje strojnega parka je pripeljalo podjetje do točke, ko tehnološka opremljenost podjetja omogoča izvedbo delovnih procesov priprave, tiska in dodelave oziroma izvedbo projektov v celoti na eni lokaciji ter zagotavlja kvaliteto in konkurenčnost na izjemno konkurenčnem grafičnem trgu.
Prilagodljivost našim strankam, odzivnost, izvirnost in prepoznavnost naših izdelkov so naše prednosti, ki jih vzdržujemo in izboljšujemo. Kakovost izdelave in točnost roka izdelave in dostave sta kriterija poslovanja, ki sta našemu podjetju omogočila izjemno hitro rast števila strank, pa tudi napredek pri tehnološki opremljenosti.
Podjetje Tisk Tavčar d.o.o. je usposobljeno za hitro in kakovostno tiskanje v tehnikah OFFSET, SITO, TAMPO in DIGITALNEGA TISKA. Le-te omogočajo raznovrsten tisk na praktično vse vrste materialov in nudijo možnost izdelave kompleksnih, celostnih tiskarskih storitev.
Prav tako je podjetje razširilo svojo dejavnost tudi na področje OBLIKOVANJA, VEZENJA, TISK NA MAJICE, RAČUNALNIŠKEGA IZREZA FOLIJ,  POSLIKAVE VOZIL,
BOAT WRAPPING, INTERIOR WRAPPING, LASERSKI IZREZ, IZDELAVA ŠTAMPILJK, TRANSPARENTOV, OGLASNIH TABEL, ...
Na podlagi izkušenj pa lahko strankam glede na njihove cilje in proračun svetujemo tudi najbolj učinkovit promocijski pristop.
O kakovosti in konkurenčnih cenah naših storitev najbolj zgovorno pričajo naši izdelki in seznam zadovoljnih strank.

Za pravo odločitev smo vam pripravljeni svetovati in ugoditi vašim potrebam, zato nas obiščite in se prepričajte.
Vemo kaj hočemo in kam gremo.
Naša prihodnost temelji na znanju, strokovnosti in izkušnjah.
Veselilo nas bo sodelovanje z vami.


 
 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni